Hoi! Mijn naam is Nathalie Pérez Jansen. 23 januari 1986 kwam ik ter wereld. Die dubbele achternaam heb ik niet te danken aan twijfelachtige ouders of een huwelijk. Ik ben half Spaans en in Spanje is het gebruikelijk de naam van beide ouders te krijgen.

Ik groeide op in Weert en na de middelbare school koos ik de studie Small Business and Retail Management aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven om als ondernemer ‘goed geld te verdienen’. Hierna startte ik mijn eigen webwinkel en later werd ik shopmanager van een modezaak.

Na een tijdje wilde ik wel eens iets anders dan kleding, sjaals, sieraden en schoenen om mij heen. Schrijven vond ik altijd al erg leuk en aan nieuwsgierigheid ontbrak het mij ook niet. Op een gegeven ogenblik besloot ik daarom de sprong te wagen en de journalistiek in te duiken. Ik verliet het zuidelijke Weert en vertrok naar dé grote stad: Amsterdam.

Ik volgde mijn tweede opleiding: Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. De beste studiekeuze ooit. Elke dag ging ik met plezier naar school. Ik koos het profiel Nieuws & Media en gaf mijn journalistieke specialisme vorm met de minor ‘Van brein tot gedrag’. Het menselijk brein vond ik altijd al ontzettend interessant. Na twee geweldige stages, bij Men’s Health en Scientias, studeerde ik met een acht af voor mijn onderzoek naar de mogelijke neurologische langetermijngevolgen van GHB voor Lef Magazine.

Nu ben ik freelance journalist. Ik schrijf over diverse onderwerpen waaronder gezondheid, voeding, wetenschap, psychologie en neuropsychologie. Hiernaast ben ik (SEO) tekstschrijver, copywriter en vertaler van Engelstalige teksten.

Dit ben ik ook…

Nieuwsgierig

Leergierig

Een luisterend oor

Kritisch

Creatief

Zelfstandig

Bescheiden

Eerlijk

Soms eigenwijs

Accuraat

Klantgericht

Een dierenvriend

In voor een grapje

Sociaal

Intelligent

Niet bang voor een uitdaging

Ondernemend

Trouw

Teamspeler

Een doorzetter

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *