Nathalie Pérez Jansen kwam 23 januari 1986 ter wereld. Die dubbele achternaam heeft zij niet te danken aan twijfelachtige ouders of een huwelijk. Nathalie is half Spaans en in Spanje is het gebruikelijk de naam van beide ouders te krijgen.

Nathalie groeide in Weert op en na de middelbare school koos zij de studie Small Business and Retail Management (Fontys) om als ondernemer ‘goed geld te verdienen’. Ze startte haar eigen webwinkel en werd later shopmanager van een modezaak.

Na een tijdje wilde Nathalie wel eens iets anders dan kleding, sjaals, sieraden en schoenen om haar heen. Schrijven vond zij altijd al erg leuk en aan nieuwsgierigheid ontbrak het haar ook niet. Op een gegeven ogenblik besloot zij de sprong te wagen en de journalistiek in te duiken. Zij verliet het zuidelijke Weert en vertrok naar dé grote stad (Amsterdam) voor haar tweede opleiding: Media, Informatie en Communicatie (HvA). Voor het eerst in haar leven ging ze met plezier naar school. Zij koos het profiel Nieuws & Media en gaf haar journalistieke specialisme vorm met de minor ‘Van brein tot gedrag’, want het menselijk brein vond zij altijd al ontzettend interessant. Na haar stages bij Men’s Health en Scientias, studeerde zij met een acht af voor haar onderzoek naar de mogelijke neurologische langetermijngevolgen van GHB voor Lef Magazine.

Nu is Nathalie freelance journalist. Zij schrijft over diverse onderwerpen waaronder gezondheid, wetenschap, psychologie en haar specialisme neuropsychologie. Hiernaast is zij (SEO) tekstschrijver en vertaler van Engelstalige teksten.

Nathalie is…

Nieuwsgierig

Leergierig

Een luisterend oor

Kritisch

Zelfbewust

Zelfstandig

Bescheiden

Eerlijk

Soms eigenwijs

Een dierenvriend

In voor een grapje

Intelligent

Niet bang voor een uitdaging

Trouw

Een doorzetter

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *